Gepubliceerd op

Subsidie voor Goed Maken 🎉

Ik ben blij.

Soms twijfel ik wel eens aan wat aan het doen ben. Ik noem het heel stoer Punk Research, maar ik merk dat het vaak niet aansluit bij hoe het hoort of normaal gaat. Maar: ik heb een subsidie gekregen van het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie (het instituut voor het Intellectuele en Artistieke) en daarmee ben ik officieel goedgekeurd.

Met die subsidie kan ik onderzoek doen naar de haalbaarheid en wenselijkheid van een boek waar ik van droom: Goed Maken, handboek voor ontwerpers.

Onderzoek

Het onderzoek bestaat uit:

De komende tijd ga ik een planning maken en mensen benaderen. Ik heb al een fijne lijst mensen die meedenken, maar heb er meer nodig. Dus ben je of ken je iemand die ik perse moet spreken? ethiek@astridpoot.nl.

Links: