Gepubliceerd op

Wij steunen de staking!

Het onderwijs staat onder druk. De minister lijkt niet erg slagvaardig, OCW bagatelliseert de problemen, maar als moeder van twee kinderen in de grote stad weet ik dat het lerarentekort echt is. Ik schreef als eens aan de minister, maar die gaf geen antwoord. Het maakt me bang.

Arjan van der Meij (docent natuurkunde) riep tijdens de vorige staking op tot solidariteit en hij heeft gelijk. Want zonder leraren en docenten konden wij allemaal niet worden wat we nu zijn. Dat we de leraren en docenten moeten steunen lijkt me evident en dat kan op 30 en 31 januari want dan wordt er wederom gestaakt.

De dag voor de vorige staking maakte ik een poster, en verspreidde die hier en daar. Ze hingen op plekken waar mensen hun vak uitoefenen.

De poster

En nu, ook voor deze staking een poster. Een iets betere. Download, print en schrijf je beroep erop. Hang goed zichtbaar op en steun zo onze leraren en docenten.

Of gebruik één van de ingevulde posters (minsters, bakkers, boeren, bouwers, ontwerpers, developers, journalisten, caissieres, schoonmakers, startuppers, agenten, huisartsen, wetenschappers, leraren & docenten) , die vind je in deze pdf. Wil je er eentje met een ander beroep? Stuur me dan even een bericht.