Gepubliceerd op

Wat nu?

Ik heb jullie hulp nodig.

Na een onderzoek van bijna twee jaar, kom ik op het punt dat er een volgende stap moet komen. Ik startte mijn onderzoek met het idee dat ik een boek ging maken. Een handboek met een theoretisch kader en tools voor ontwerpers, product owners, marketeers en andere beĆÆnvloeders. Over dat boek lees je hier.

Maar -na veel gesprekken met geweldige mensen, presentaties en het lezen van andere boeken- twijfel ik. Want er zijn al zoveel boeken, en de waarde bleek voor mij vooral in de voortdurende zoektocht te ontstaan. Ieder gesprek leidde tot een nieuwe vraag. Het bleef maar dynamisch. Kun je dat wel stollen in een boek?

Dus: graag jullie advies

  • Optie 1: ik maak alsnog dat boek. Compleet, intelligent en praktisch. (Duurt wel even voor het er is…)
  • Optie 2: ik schijf en teken een essay. Kort, inspirerend, provocerend. Om er af en toe bij te pakken, als mooie poezie.
  • Optie 3: Vasilis en ik hebben een podcast. Maar Vasilis was druk en ik ziek en dus was de podcast in zomerslaap. We kunnen die weer oppakken en van vraag naar vraag en van expert naar expert reizen.
  • Optie 4: ik maak er een workshop van. Want als ik iets heb geleerd is dat het gaat om het samen denken en het gesprek. Het Antwoord betaat immers niet!
  • Optie 5: ik maak er een provocerende, activerende, inspirerende lezing van en reis daarmee het land door.
  • Optie 6: ik ga door zoals nu. Schrijf regelmatig blogs en blijf zoeken. Ik beloof dat ik dan wel een betere website maak.

En wat als het voortaan in het Engels is? Is dat een goed idee?

Kunnen jullie me adviseren? Dan kan ik weer verder. Veel dank! ethiek@astridpoot.nl

Wacht even, waar gaat dit over?

Een selectie uit mijn onderzoek tot nu toe: