Gepubliceerd op

#zomerhuisblijfklooiboek

Het leek me in deze tijd een goed idee een #zomerthuisblijfklooiboek te maken. Een boek met allerlei klooierige dingen erin.

Want we willen niet meer netjes binnen zitten, we kunnen wel wat afleiding van zorgen en verdriet gebruiken, we willen vrolijk zijn. Deze zomer wordt er één om nooit te vergeten, maar dan wel om de goede redenen: we hebben samen leuke dingen gedaan. Weg van het scherm, lekker met je handen.

Wat begon als een idee op Twitter, en werd in no time een enorm project; de wereld was er blijkbaar klaar voor 😉 Partners FluXus, OBA Maakplaats 021, Jan Cunen Museum en Uitgeverij Pica stapten aan boord, daar ben ik extreem trots op.

En dus lukte wat niemand voor mogelijk hield: een geweldig vrolijk klooiboek voor in de vakantie. Vanaf 15 juli gratis online via Lekkersamenklooien, vanaf nu gedrukt (en dat is veel fijner) te bestellen bij Uitgeverij Pica voor slechts 5 euro.